Al Ain/Abu Dhabi 13-20 nov med besök på R2D DP Worlds Tourfinal.

Följ med oss till Al Ain / Abu Dhabi på spel, träningsresa & besök på DP  World Tourfinalen på Jumeirah Golf Estates, Earth Course, Dubai, UAE.

När ni landar på Dubais supermoderna flygplats åker ni ungefär en och en halv timmes färd genom det vackra ökenlandskapet och ankommer till Al Ain, Förenade Arabemiratens enda stad som inte ligger utmed kusten. De allra flesta som reser till Förenade Arabemiraten besöker Dubai eller Abu Dhabi och för många är fortfarande Al Ain relativt okänt och det är synd. Al Ain kallas för Trädgårdsstaden och här ligger parkerna tätt och vägarna kantas av ståtliga palmer. Al Ain har lägre luftfuktighet och behagligare klimat än de stora städerna längs kusten. Även om Al Ain är okänt har staden närmare 400 000 invånare. Här bor ni inne i staden på ett utmärkt hotell och det är lätt att utforska sevärdheter och uppleva ett annorlunda och unikt Förenade Arabemiraten. Här är tempot lugnare, priserna mer humana och atmosfären alltid oerhört välkomnande.

Al Ains golfbana är en fantastisk skapelse. De första 9 hålen är byggda inuti Al Ains gigantiska hästkapplöpningsbana som ledigt rymmer 9 fullängdshål. De sista 9 hålen ligger utanför själva kapplöpningsbanan och är elbelysta, så man kan spela långt in på kvällen. Det är en fröjd att spela en bana där man märker att de satsar på kvalitet. På Al Ain finns många spännande golfhål, till exempel det 16:e hålet med vattenhinder utmed hela högersidan. I Förenade Arabemiraten har de en förkärlek för saker som är längst och störst. Det är därför inte så förvånade att det 10:e hålet med sina 617 meter från backtee är det längsta par 5-hålet i landet. Golfbanan är förhållandevis snäll och passar alla typer av golfare.

Rotana Al Ain är ett 5-stjärnigt hotell i centrala Al Ain, 15 minuter från golfbanan. Redan när man kommer in i lobbyn känner man att man kommer att trivas och efter att man utforskat den väl tilltagna frukosten så blir man om möjligt ännu säkrare. Rummen är stora och både modernt och smakfullt inredda. Det fina poolområdet med sin poolbar ligger centralt beläget på hotellområdet. Frukosten och middagen serveras i den mysiga buffématsalen. Middagsbuffén är riktigt bra och så varierad att det alltid finns något för alla smaker. Det finns givetvis spännande traditionell mat från regionen och stoltserar även med rätter från andra delar av världen så som sushi, indiskt, europeiskt.

På torsdagen besöker vi DP World Tourfinalen på Jumeirah Golf Estates. Vi tittar på de bästa spelarna i europa som gör upp om segern DP World Tour. Att se dessa spelare live är något extra och ni kommer inspireras inför vår egen tävling på lördagen.

I priset ingår
• Flygresa Köpenhamn – Dubai t/r eller Stockholm – Dubai t/r
• Flygskatt
• Transport av golfbag
• Transfer flygplats – hotell t/r, hotellet-golfbanan, Race2Dubai
• 7 nätter i dubbelrum på Rotana Al Ain inkl halvpension (7 frukost & 6 middagar)
• 5 greenfees på Al Ain med del i golfbil
• Golfträning inkl. bollar

Frivilliga tillägg
Enkelrumstillägg 4495 kr
Avbeställningsskydd 700 kr
Golfbagsförsäkring 195 kr

Pris / person: 
20100 kr flyg från Arlanda
20800 kr flyg från Köpenhamn

Pdf om resan GP_SE_Arwefjäll_Al Ain

Anmälan

Läs mer och anmäl dig här https://golfplaisir.se/arwefjall-r2d-2023/

Observera att antalet platser är begränsat till 16st.
Anmälan senast den 1 augusti 2023.

För mer information om resan, kontakta Golf Plaisir på protours@golfplaisir.se eller ring 08-519 303 00 eller Niclas på 0708-584232.