Individuell spelutveckling på banan.

Att stå på driving rangen och slå bollar blir aldrig samma sak som att spela på banan. Det är på banan spelet spelas och under de nio hål vi spelar tillsammans kommer vi garanterat att lägga en ny grund för hur du tänker och spelar ditt spel. Jag visar dig vilka slag som är enklast och vilka som kommer ge dig bäst resultat. Under tiden tillsammans lägger vi upp en spelplan och en passande strategi efter dina förutsättningar. Att utnyttja sina färdigheter på rätt sätt och i rätt läge istället för att hamna i situationer där de mindre starka sidorna exponeras kapar garanterat slag varv efter varv. 

Efter spelet och analysen har jag full insikt kring vad just du som spelare behöver fokusera på. Jag ger dig verktyg och ett synsätt för ditt spel som ger effekt. I plattformen CoachNow finns allt vi gjort tillsammans dokumenterat som exempelvis dina svingsekvenser från banan, tips på olika slag och ögonblick och kommentarer som har haft betydelse under vår tid tillsammans. En 9 håls spellektion varar i ca 2,5 timmar inklusive gemensam uppvärmning.

En 9 håls spellektion varar i ca 2,5 timmar inkl uppvärmning. Du får dessutom feedback i CoachNow med filmer och kommentarer. 

  • 1 person 1995 kr 
  • 2 personer 1245 kr / person.