Utveckla en solid och bra bollträff

Att ha en solid och bra bollträff är grunden för ett tryggt och säkert golfspel. Under 4 fasta träningstillfällen fördelat på 15 minuter teori och 60 minuter teknikträning per pass går vi igenom det de viktiga fundamenten för att utveckla och få en bättre bollträff. Tillvägagångssättet är ett lättsamt och roligt sätt att träna och är under Niclas ledning.

Vi står under tak på Rönnebäcks Trackman Range där varje spelare har tillgång till en bildskärm med siffror som Carry, launch angle, launch direction och ball speed. Vi lär er vilka siffror som är viktiga och hur du skall göra för att göra dem bättre. Du kan mellan passen träna här och sedan jämföra dina siffror.

Vid första träningstillfället gör alla elever i gruppen en individuell Kinexit Express Screening för att enkelt definiera fysiska styrkor och begränsningar. Alla deltagare får ett individuellt anpassat träningsprogram samt 1 månads medlemskap på Kinexits fysträningsplattform. All kommunikation, bilder och videos under kursen läggs löpande upp på ett för varje elev personligt konto hos CoachNow. Kombinationen av målinriktad golfträning med ett individuellt utvecklat fys- och rörlighetsprogram ger alla deltagare en garanterad dubbeleffekt. Kursen är öppna för alla ålders- och handicapkategorier. 

Det går självklart att göra sin engen grupp på 4 st, vi kommer då överens om tider efter era önskemål.

Nästa kurstillfälle är i augusti.

Pris:

  • 1295 kr per person (Dagtid 09-16) inklusive 1 månads medlemskap hos Kinexit och CoachNow Coaching = feedback på egen träning mellan träningspassen. Endast 4 deltagare i varje grupp.
  • 1495 kr per person (Kvällstid 16-20) inklusive 1 månads medlemskap hos Kinexit och CoachNow Coaching = feedback på egen träning mellan träningspassen. Endast 4 deltagare i varje grupp.