CoachNow

Vi jobbar med plattformen CoachNow. Vi skapar tillsammans en individuell sida för dig som elev med din personliga log in och med fri tillgång till alla de videofilmer, råd och värdefulla tips som löpande levereras av mig. Givetvis blir detta också platsen för dina egna filmer och bilder då allt blir smidigt och lättåtkomligt från din mobiltelefon, läsplatta eller dator. All information kommuniceras och förmedlas hela tiden via den individuella sidan i CoachNow. Du kan enkelt efter varje träningspasset gå igenom vad vi gjort på träningen och reflektera i lugn och ro.

När du tränar själv kan du enkelt lägga upp en ny film på din sving och titta på om du är på rätt väg. Vill du ha feedback på din träning är det bara att säga till, feedbacken ingår om du köpt något av våra paket. Allt detta för att du på ett enkelt sätt kan utvecklas och vi tillsammans se dina förändringar. Se våra Coachingpaket här!

”Det är som att ha en golfcoach i fickan hela tiden 24/7, 365 dagar om året ….Vad kan bli bättre än det för din golfutveckling?”