Praia Del Rey 8-15 oktober.

Följ med oss till Praia Del Rey på en spel och träningsresa.

Redan 2007 blev Praia D’El Rey utnämnd till Europas bästa golfresort. Detta är nu 15 år sedan och nu kommer den uppgradering som vi väntat på med den helt nya golfbanan West Cliffs. En redan fantastisk golfresort är nu om möjligt ännu bättre. West Cliffs ger tidigare besökare en verkligt bra anledning att åka tillbaka.

Den helt nya West Cliffs är byggd direkt intill Praia D’El Rey Golf Resort och kommer att erbjuda en underbar golfupplevelse. Naturen runt West Cliffs Golf Course kommer att vara storslagen och från varje hål kommer det att finnas en fantastisk utsikt över Atlanten. Precis som Praia D’El Reys bana kommer även West Cliffs slingra sig fram genom böljande sanddyner och lundar med pinjeträd. West Cliffs öppnar för spel i juni 2017. West Cliffs är verkligen en anledning att åka tillbaka till Praia D’El Rey. Det är en av Europas mest spektakulära golfanläggningar vilket gör det till en ynnest att få tillbringa en vecka på denna toppanläggning.

Praia D’El Rey Golf & Beach Resort är ett 5-stjärnigt Marriotthotellet beläget 800 m från klubbhuset och det håller hög standard och överträffar ofta förväntningarna. Nedanför hotellet syns Atlantkusten med dess fantastiska stränder. På hotellet finns 179 rum, en del vetter mot havet, andra mot golfbanan. På Marriotthotellet finns mängder med faciliteter; pooler, gym, spa, barer och flera restauranger i olika stilar med olika utbud.

I priset ingår
• Flygresa Köpenhamn – Lissabon t/r • Flygskatt
• Transport av golfbag
• Transfer
• 7 nätter i dubbelrum på Marriott Praia D’El Rey Golf & Beach Resort
• 7 frukost & 6 middagar
• 5 greenfees (3 x Praia D’El Rey, 2 x West Cliffs)
• Golfträning inkl. bollar

Frivilliga tillägg
Enkelrumstillägg 3495 kr
Avbeställningsskydd 700 kr
Golfbagsförsäkring 195 kr

Pris / person: 17 495 kr

Pdf om resan Pdf Praia Del Rey 8-15 oktober

Anmälan

Läs mer och anmäl dig här www.golfplaisir.se/niclas2022

Observera att antalet platser är begränsat till 12 st.
Anmälan senast den 15 juli 2022.

För mer information om resan, kontakta Golf Plaisir på protours@golfplaisir.se eller ring 08-519 303 00 eller Niclas på 0708-584232.